Bangen Jazz Collective, ansökan om

LÄS MER

Ansökningsmöjligheten till årets upplaga av Bangen Jazz Collective hålls öppen ett tag till och då framförallt för dig som söker på elbas eller kontrabas. Men möjligheten finns även öppen för dig som söker på andra instrument (instrument/sång) att ställa dig i kö till eventuella reservplatser i de fall det blir avhopp eller skapas möjlighet att ta in fler.

Bangen Jazz Collective - en jazzkurs i Sandviken för dig mellan 14 och 19 år. Kursen leds av några av landets främsta jazzpedagoger och pågår onsdagen den 26 juni till lördag den 29 juni. Deltagaravgiften är endast 500 kr och inkluderar allt - undervisning, mat och logi. Dessutom har alla kursdeltagare fri entré till Bangen Jazz & Blues Festival från fredag till söndag.

Bangen Jazz Collective är en jazzkurs för dig som har några års erfarenhet på ditt instrument (instrument/sång) och är både till för dig som aldrig tidigare spelat jazz och för dig som är jazzmusikant men önskar förkovra dig inom musikstilen. Alla ska känna sig lika välkomna. För mer information besök www.bangen.se/bangenjazzcollective

Bangen Jazz Collective arrangeras av föreningen Bangen Jazz & Blues och de som bidrar till att möjliggöra kursen är Göranssonska Stiftelserna, Sandvikens Kommun samt Kultur Gävleborg - Region Gävleborg.

 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa